Bossche bootrace Sloepenrace 2021

Geplaatst door Kiwanis S-Hertogenbosch

Bossche bootrace Sloepenrace 2021

bossche-bootrace

In de zomer van 2019 zijn de Kiwanis 's-Hertogenbosch begonnen met de organisatie van het project Bossche Bootrace. Een zaterdagavond met een captainsdiner voor alle teams en zondag de sloepenrace zelf. Enerzijds bedoeld als fundraisingactiviteit t.b.v. een gekozen goede doel maar vooral ook als netwerkevenemnet voor de lokale serviceclubs. In de omgeving van 's-Hertogenbosch zijn veel serviceclubs actief maar echt verbonden en nauw samenwerken doet men nauwelijks is onze observatie. Juist met dit evenement wilde wij de clubs bij elkaar brengen en onderlingesamenwerking stimuleren. En uiterarad gaat het ook gewoon om de Bossche gezelligheid, het samen zijn.

De andere serviceclubs, konden boten 'huren', die tegen elkaar op het water zouden gaan strijden voor de winst. De eerste drie winnaars zouden een mooie prijs ontvangen, die via sponsoring zou worden bekostigd. Via sponsoring en de bijdrages van de andere servicecubs zou het budget voor het goede doel worden aangevuld.

Helaas gooide COVID-19 roet in het eten en werd dit evenement uitgesteld. Wat ik het vat zit verzuurt zeker niet. Het is nog steeds onze intentie, zodra het weer kan, dit evenement te organisaren op 2 oktober 2021. Onze intentie is nog steeds om voor de regio dit een jaarlijks terugkerend netwerkevenement te laten zijn.

Wil je jouw club alvast aanmelden of meer informatie ontvangen? Wij nodigen je graag uit contact op te nemen met ons.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.