zon nsgk

Donatie van € 15.000 voor ZON

KIWANIS GOLF OPEN WEST-BRABANT DONEERT € 15.000,00 AAN STICHTING ZON.

Ondanks de corona pandemie zijn wij (Kiwanis Halderberge en Kiwanis Wouw-Zoomvliet, met ondersteuning van Kiwanis Bergen op Zoom en Kiwanis Roosendaal) erin geslaagd een perfect golftoernooi te organiseren. Op donderdagmiddag 3 september 13.00 uur begonnen 96 golfers en 6 Clinique-deelnemers op Golfpark De Turfvaert aan de wedstrijd. Met de medewerking van alle medewerkers en alle deelnemers van deze dag konden we ondanks de 1,5 meter beperkingen toch een geweldige golf dag neerzetten voor ruim 100 deelnemers die geëindigd is met een uitstekend verzorgde BBQ.

Met de ingevoerde Hit the Green challenge werd een mooi bedrag van € 950,- opgehaald hetgeen betekent dat nagenoeg iedereen die aan de wedstrijd deelnam ook aan deze challenge heeft deelgenomen.

Aan het eind van de middag kon Gouverneur-elect Piet Derks, namens alle deelnemers, sponsors en Kiwanis Fonds Nederland, een cheque van € 7.500,00 overhandigen aan de afgevaardigde van Stichting ZON. Bijzonder is dat dit bedrag werd verdubbeld door Stichting het Gehandicapte Kind zodat in totaal € 15.000,00 werd overgedragen.

Dank aan alle deelnemers en sponsors voor de Toernooi

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.