Blog Gouverneur Carel Maass september 2020

Blog september 2020

Beste mede Kiwanisleden

Vandaag mijn laatste Blog als gouverneur Kiwanis Nederland 2019-2020

Het was me een jaartje wel. Maar ik ga ik deze blog niet terugkijken op het jaar.

Dat doe ik tijdens de Kiwanis Nederland zoom-meeting op 12 september 2020 10.00-11.30uur. En eind september via een brief (samen met Piet Derks als gouverneur 20-22) aan alle leden.

Bij de brief aan de leden zitten kaartjes met een geheugensteun over wat Kiwanis doet. Enerzijds bedoelt voor ons zelf, maar ook om als visitekaartje te geven aan potentiële leden.

Vorige week heeft ieder Kiwanislid via de mail een uitnodiging gekregen om het congres via zoom bij te wonen. Helaas komt Mailchimp mail soms in de spam box terecht.

Voor alle leden die de mail niet ontvangen hebben: stuur svp een mailtje naar de secretaris mailto: secretaris@kiwanis.nl , dan krijg je per omgaande de link en het digitale congresboek toe gemaild.

Deze ledenmeeting is historisch, voor het eerst (corona gedwongen), de stemmingen zijn al geweest en geteld.

De meeting is van 10.00uur tot 11.30uur.

Onderdelen zijn o.a.:

Ø  Afhandeling van de leden vergadering, rede door Jan Boen, sinds een jaar directeur van KI Europa Hij geeft antwoord op de vraag hoe hij na dat jaar aankijkt tegen de Kiwanis-organisatie aan.

Ø  Presentatie door de lustrumcommissie, officiële aftrap van het lustrumjaar.

Ø  Afscheid van vertrekkende bestuursleden

Ø  Aanvaarding van het gouverneurschap door Piet Derks.

Einde van de meeting omstreeks 11.30uur.

Ik hoop op een grote opkomst.

Het ledenaantal van Nederland groeit weer, vooral dankzij een voorspoedige groei van het aantal vrouwelijke leden.  46% van de nieuwe leden in 19-20 is vrouw. (15%van de huidige leden). Ik heb altijd gezegd: ledenaantallen zijn minder belangrijk, onze footprint "Serving the Children of the world" telt, maar op dit resultaat ben ik trots en blij.

Tot slot wens ik iedereen een gezond Kiwanis 2020-2021 jaar toe, met veel plezier op gepaste afstand en vanuit dit plezier weer goede fundraisingprojecten en nieuwe vriendschappen.

Met Kiwanis groet,

Carel Maas

Gouverneur KI-DN 2019-2020

/imagecache/original/uploads/2020/04/logo-carel-maass.png

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.