Breng uw stem uit op een lustrumproject

Geachte leden van Kiwanis District Nederland,

Het is zover, we gaan aan de slag om een goed doel te kiezen voor het lustrumproject van Kiwanis District Nederland!

De te verkiezen goede doelen:

De lustrumcommissie heeft vier goede doelen op een shortlist kunnen zetten. We hadden keuze uit maar liefst 19 goede doelen, waardoor we zeer zorgvuldig te werk zijn gegaan. De goede doelen zijn langs de lat van de criteria gelegd.

De shortlist in willekeurige volgorde:

• Stichting Muziekids door Kiwanis Club Almere
  • Stichting Petje af door Kiwanis Club Zoetermeer & De Hoop
  • Samen Spelen door Kiwanis Club Rotterdam
  • Project Kindervakanties met Stichting Het Vergeten Kind door Kiwanis Club Veendam én Kiwanis Club Sint-Oedenrode - Rooi

Stemmen:

Nu krijgen alle leden van Kiwanis Nederland een stem.

We zijn er trots op dat we deze nieuwe manier van selecteren in gaan zetten.

Op deze manier kan elk lid zich betrokken voelen en dat komt het draagvlak, de betrokkenheid en de actiebereidheid ten goede.

Kortom: daarmee krijgt het uiteindelijke lustrumproject een grote kans van slagen!

Procedure:

Hoe gaat het in z’n werk?

1. bekijk de informatie van de vier goede doelen (een A4 met tekstuele informatie en enkele foto’s) via de link: link met informatie. Hierin is ook een toelichting op de stemprocedure opgenomen, daarin staat alles uitgelegd.
  2. bekijk de film waarin elk project een korte presentatie geeft. De gehele film duurt 7,5 minuten. Klik voor de film op: film introductie goede doelen
  3. klik op de link voor het stemformulier: link stemformulier en breng je stem uit. Je kunt 1 keer stemmen.
  4. Je kunt stemmen tot 13 oktober 2019; zorg ervoor dat je stem telt en neem uiterlijk 12 oktober de tijd om de informatie te lezen, de foto’s en de film te bekijken.

Tussenstand:

Halverwege de stemperiode, op woensdag 9 oktober 2019, wordt een tussenstand gecommuniceerd via e-mail, op Facebook en op www.kiwanis.nl

Eindstand:

De digitale stembus sluit op 13 oktober 2019.

De eindstand wordt bekend gemaakt via Facebook en via de website op 16 oktober 2019.

Wij vertrouwen erop dat jullie allemaal een persoonlijke stem uitbrengen. Jullie maken ongetwijfeld gebruik van de mogelijkheid zelf te laten weten welk goede doel jouw voorkeur heeft om richting 2021 in een lustrumproject vorm te geven.

Vragen of opmerkingen:

Als er vragen zijn, toelichting gewenst is of opmerkingen hebben, dan kunnen jullie bij ons terecht met behulp van één e-mailadres: jubelcommissie@kiwanis.nl.

Hartelijke groeten van de lustrumcommissie:

Ger Adams, Kiwanis Club Rotterdam,

Joost Boers, Kiwanis Club Hilversum-Baarn

Maaike Roosen, Kiwanis Club ’s-Hertogenbosch

Allen bereikbaar via jubelcommissie@kiwanis.nl

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.