Amsterdam in 2023 gaststad voor Kiwanis uit Europa

President Martien van der Meer en zijn team nodig u graag uit

Komt u ook op 18 en/of19 mei naar het Europees Congres in Amsterdam?

Martien van der Meer President Elect Kiwanis International - Europe nodigt u hiervoor graag uit.

klik voor film op deze link

EEN VITAAL KIWANIS

Als we iets hebben geleerd van de pandemie is het wel dat je misschien geen ziekte kunt voorkomen maar wel je eigen vitaliteit kunt bevorderen door bijvoorbeeld voldoende bewegen en gezond eten.

Dat is ook wat nodig is als je je eigen club, en daarmee Kiwanis, vitaal wilt houden. Als je doet wat je deed dan krijg je wat je kreeg. De meeste clubs hebben last van de veroudering, dat gaat immers vanzelf. Maar hoe dan, en na de pandemie is het soms best lastig om weer op te starten.

Ik zou zeggen: Wees creatief en stop er positieve energie in, organiseer 1 of 2 keer per jaar een nieuwe leden activiteit of richt een satelliet op bijvoorbeeld voor dames en jongeren. Ook keren sommige oud-leden weer terug en doen weer mee met onze missie. En als het lastig is kunnen clubs uit je omgeving mogelijk ook een helpende hand bieden. Er zijn goede voorbeelden waaruit blijkt dat het echt kan. Succes ermee!

We doen belangrijk werk vooral voor kinderen in de wereld.  Zeker in tijden van conflict in Oost-Europa is het belangrijk dat via Kiwanis Childrens Fund voor Europa niet alleen veel geld is ingezameld voor opvang van vluchtelingen. Ook Kiwanis clubs aan de grens in Roemenie en Slowakije doen wat ze kunnen. Heel heftig allemaal

artikel magazine Kiwanis Nederland 2022-2023.

Het is lang geleden dat de Kiwanis leden uit Europese districten elkaar fysiek konden ontmoeten. De gelegenheid om dit volgend jaar te doen dicht bij huis is in Amsterdam, van 18 tot 21 mei met de Europese vergadering op zaterdag 20 mei 2023. Met als het kan hybride stemmen zowel in de zaal als op afstand. Info volgt, zet het vast in je agenda.

/imagecache/original/uploads/2022/07/logo-martien-president-europa.png

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.