Congres stukken 2020

Digitale raadpleging jaarstukken 2018-2019

/imagecache/lg/uploads/2020/05/kiwanis-kidn-logo.jpg
Het congres is geannuleerd maar de jaarvergadering gaat door!

We hebben al reeds twee keer een succesvolle ledenraadpleging uitgevoerd. En dat gaan we dit jaar ook doen voor de online jaarvergadering op 12 september!

Om deze goed te kunnen uitvoeren volgen we een proces in 2 stappen:

Stap 1 – Alle leden ontvangen de stukken van de jaarvergadering en kunnen hierover vragen stellen aan het bestuur (de leden van het dagelijks en algemeen bestuur). Deadline voor vragen: 27 juni.
Vragen kunnen gesteld worden telefonisch, via mail of whatsapp, of via de knop onderaan deze mail. De stukken zijn te raadplegen door op de link van elk document te klikken.

Stap 2 – alle besturen van de clubs of de gedelegeerden kunnen hun stem uitbrengen over  elk stuk. De stemmen kunnen worden uitgebracht in de periode van 1 juli tot en met zaterdag 11 juli. De bestuursleden ontvangen hier nog een aparte mail met de zoom uitnodiging in de week voor 1 juli.

Stukken ter goedkeuring:

Met vriendelijke groet,

Uw landelijk bestuur

PS: Deze mail is naar alle leden gestuurd.
Vragen?

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.