Dana Winner Kerstconcert op 15 december 2022

Dana Winner geeft exclusief optreden in de Basiliek van Oudenbosch

Dana Winner, één van de populairste zangeressen uit Vlaanderen, geeft op 15 december 2022 een speciaal kerstconcert in de Basiliek.

Na de succesvolle optredens in 2016 en 2018 komt de artieste met “de gouden stem” op 15 december opnieuw naar De Basiliek in Oudenbosch voor een exclusief kerstconcert!

Onder begeleiding van een fantastisch orkest zal Dana Winner een geweldige avond verzorgen, puttend uit haar rijke reportoire. De combinatie van haar muziek, de ambiance van de Basiliek en de spectaculaire belichting staat garant voor een onvergetelijke avond.

U kunt daarbij zijn, maar houdt er rekening mee dat er maar een zeer beperkt aantal zitplaatsen is in de Basiliek. Vol is hier echt vol.

/imagecache/original/uploads/2022/10/kaart-zitplaatsen-rangen-klein.png

Dana Winner komt op uitnodiging van Kiwanisclub Halderberge & Rucphen. De opbrengsten van het concert worden daarom zoals altijd gedoneerd aan een regionaal goed doel.

Er zijn 3 soorten kaarten beschikbaar:

Op de plattegrond kunt u precies zien waar de verschillende zitplaatsen zijn.

Dit wordt alweer de derde maal dat Dana optreedt in de sprookjesachtige Basiliek van Oudenbosch. De foto's van de eerdere optredens vindt u in de galerij van 2018 en van 2016.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.