Dank je wel

Dank je wel

6 jaar secretaris en 2 jaar districtsadministrateur

Met deze nieuwsbrief neem ik afscheid als secretaris van ons district. Ik kan met heel veel plezier terug zien op de samenwerking, zowel bestuurlijk, maar nog meer met de clubs en de leden. Ik heb het niet als een last ervaren omdat de doelstelling van onze wereldwijde organisatie `Serving the Children of the World` mijn drijfveer was  en nog steeds zal zijn om mij hiervoor samen met jullie te (hebben) mogen inzetten. het was niet altijd gemakkelijk. Zeker niet als er weer een club aangaf er mee te willen stoppen. Zo ook mijn eigen Club Rheden `de Veluwezoom`. Maar ik blijf lid van Kiwanis via de Golden Club Nederland. Gelukkig was er op de valreep van het bestuursjaar 2022-2023 toch nog een feestelijke bijeenkomst met de Kiwanis Club Het Gooi, die de charter uit handen van nu past Gouverneur Piet Derks, mochten ontvangen.

Tiot 31 december 2023 blijf ik als districtsadministrateur (districtsadministrateur@kiwanis.nl ) actief en hoop ik mijn werkzaamheden soepeltjes te kunnen overdragen. 

Ik wens mijn opvolger Henk Oostdam, het DB en Algemeen Bestuur en natuurlijk alle leden heel veel succes, maar vooral plezier, toe bij het realiseren van Kiwanis 2.0. Waar de kinderen voorop blijven staan. Zij zijn het doel en wij het middel! 

Zie ook de blog van onze Gouverneur. 

Met een hartelijk Kiwanis groet,

Ap Lammers

/imagecache/lg/uploads/2023/10/alv-2023-kiwanis-114-ap.jpg

 

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.