DIE WIENER SANGERKNABEN KOMEN NAAR NEDERLAND 11 MAART 2020

DIE WIENER SANGERKNABEN

“KINDEREN ZINGEN VOOR KINDEREN”

Of te wel 23 Weense Nachtegaaltjes tussen de leeftijd van negen en veertien jaar (Die Wiener Sangerknaben) zingen voor Stichting “Het Vergeten Kind”.

Woensdag 11 maart 2020 komen, op speciale uitnodiging van Kiwanis club Halderberge/Rucphen, Die Wiener Sangerknaben voor een Paasconcert naar de schitterende Basiliek te Oudenbosch. Aanvang concert 19.30 uur.

Het Weens jongenskoor Die Wiener Sangerknaben reist naar bijna alle landen in Europa, Azië en Australië, Zuid- en Midden Amerika, de VS en Canada. Zij hebben een geschiedenis van meer dan 500 jaar en zingen op het allerhoogste niveau.

Daarom een UNIEK concert voor Nederland.

Dit concert dat voor u als bezoeker onvergetelijk wordt mag u zeer zeker niet missen.

Wij hebben voor u prachtige arrangementen samengesteld.

Ga naar: https://www.kiwanis.nl/halderberge/paasconcert-wiener-sangerknaben

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.