Donderdag 16 juni Haringparty 2022

www.haringmaatjes.nl

Na het succes van de voorgaande jaren organiseert Kiwanis Club Zierikzee Schouwen-Duiveland dit jaar inmiddels de vijfde editie van de Haringparty. Een leuk netwerk-evenement voor de ondernemers op Schouwen-Duiveland.

De Haringparty vindt plaats op donderdag 16 juni a.s.

Als locatie is wederom de kade voor de Stads- en Commerciewerf aan de Vissersdijk 2 te Zierikzee gekozen. Het geheel zal ondersteund worden door live muziek. Naast haring zijn er ook mosselen en andere regionale producten. De Haringparty begint om 16.30 uur.

We bieden bedrijven de mogelijkheid om de Haringparty te sponsoren. De naam van de sponsor wordt vermeld op de website en op het sponsorbord. De opbrengst van de Haringparty komt ten goede aan de kinderen uit Oekraïne die momenteel op Schouwen-Duiveland verblijven.

Er zijn drie sponsorpakketten:
Premium Sponsor 25 vrijkaarten plus 4 consumptiebonnen per kaart, zichtbaar op locatie, site/kaart, bedrijfsprofiel, kan een stand inrichten, “bedankadvertentie” in de wereldregio achteraf, verdere uitingen op maat met organisatie verder af te spreken à € 2.000,--, alleenrecht binnen de branche;
Sponsor 10 vrijkaarten plus 4 consumptiebonnen per kaart, vermelding op site en borden tijdens party, “bedankadvertentie” in de wereldregio achteraf, à € 750,--;
Haringmaatje 3 vrijkaarten plus 4 consumptiebonnen per kaart, vermelding als haring-maatje à € 200,--.

Voor meer informatie en voor opgave als sponsor kunt u contact opnemen met Jaap Verwest, mobiel 06-51610904 of e-mail jovaa@zeelandnet.nl

Natuurlijk kunt u ook losse toegangskaarten bestellen à € 50,--.

Dit kan via onze haringpartywebsite www.haringmaatjes.nl.

Met vriendelijke groet,
Kiwanis Club Zierikzee Schouwen-Duiveland

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.