IN MEMORIAM

IN MEMORIAM

JIM HAAKSMA

             

 Anjum, 20 december 1938     -    Breda, 16 december 2021

 

Jim had grote belangstelling voor mensen, keek naar wat zij deden, maar hij deed wel zijn eigen ding...

 

Jim kwam in januari 2015 bij onze club. Hij was al vanaf 27 oktober 2003 lid van de Kiwanis organisatie bij de voormalige club Steenbergen e.o., waar hij onder meer enige tijd de PR voor zijn rekening nam.

Wij maakten dus bijna zeven jaar geleden kennis met een aimabele man, die na een drukbezet leven als landbouwkundige genoot van zijn pensioen. Dat vulde hij onder meer met zijn geliefde golfsport, tennissen en met fietsen. Daar kon hij dan ook goed over vertellen. Hij had voor veel zaken belangstelling, zeker ook voor het Brabantse heem. Samen met zijn Karin regelde hij voor onze club enkele fantastische excursies in Halsteren en omgeving.

We verliezen in hem een zeer gewaardeerd Kiwanislid. Het was gewoon een man om van te houden. Toen we hem vroegen president van de club te worden zei hij weliswaar dat zoiets eigenlijk niks voor hem was, maar hij deed het wel en leidde de laatste anderhalf jaar de club met verve, ook in de moeilijke coronatijd. Dat leidde bij zoomvergaderingen soms tot hilarische momenten, maar we kwamen er wel uit, dank zij investeringen als een camera voor zijn pc. Wat zullen we hem missen met zijn gedrevenheid, zijn kwajongensachtige streken, zijn gezonde nieuwsgierigheid, zijn eigen wijsheid. Hij blijft deel van onze club, zolang we bestaan. We zullen vaak aan hem denken.

We wensen Karin en de familie veel sterkte.

Kiwanis Club of Golden West Brabant

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.