In memoriam Joop Stork

Beste Kiwanis leden,

Op 18 februari is Joop Stork op 80-jarige leeftijd overleden.

Joop is 54 jaar lid geweest van Kiwanis Amsterdam. Hij heeft heel veel voor Kiwanis gedaan. Samen met zijn mede clubleden heeft hij ons sterk op de Amsterdamse kaart gezet.

Tot op hoge leeftijd was hij nog werkzaam als arts (internist). De basis van zijn praktijk doen was: anamnese en lichamelijk onderzoek. De andere onderzoek mogelijkheden moeten daarvan afgeleid zijn.

Naast Kiwanis is hij op heel veel andere fronten actief geweest. O.a. de Nierstichting, Ajax, de Amsterdamse VVD, etc. etc.

Op zijn visitekaartje stond dan ook: Joop Stork, voorzitter.

Joop had een groot gevoel voor humor, maakte overal grappen over en was de hofleverancier van medische moppen bij Max Tailleur.

Ik wens zijn vrouw, zijn gezin, zijn vrienden en kennissen, Kiwanis-club Amsterdam, heel veel sterkte toe.

De lijfspreuk van Joop was: In de tuin des Heeren, groeien rare peren.

Joop was zonder meer een toffe peer!

Zaterdag 29 februari is de afscheidsplechtigheid.

Namens het bestuur van Kiwanis Nederland

Carel Maass

Gouverneur KI DN 2019-2020

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.