Jubileumactiviteit: golfmiddag voor sponsoren

Jubileumactiviteit: golfmiddag voor sponsoren

Fundraising voor kinderen in armoede

Kiwanis Stadskanaal bestaat 25 jaar! Daarom organiseren we voor onze trouwe sponsoren voor het eerst een all-inclusive golfmiddag op donderdag 19 mei 2022.

Kinderen in armoede

Vanwege ons jubileum willen we dit jaar een grote actie op touw zetten om zoveel mogelijk kinderen in een kwetsbare situatie te ondersteunen. Dat gaan we doen door kinderen in arme gezinnen in onze regio te verrassen met een doos vol met spelletjes en materiaal voor activiteiten in het gezin. De distributie hiervan verloopt via de voedselbanken en de instanties die vakantiespelweken organiseren. We willen het liefst alle kinderen bereiken die in armoede moeten leven. Dat zijn er helaas vele honderden. We hebben daarvoor veel geld nodig. Dat halen we op met de golfmiddag.

Golfmiddag

Wilt u ook deelnemen en ons goede doel ondersteunen? En tegelijkertijd ondernemers uit de regio in een ontspannen sfeer ontmoeten? Dat kan! Voor ervaren golfers is de negen holesbaan beschikbaar. Geen golfervaring maar altijd al nieuwsgierig geweest naar deze fraaie sport? Neem dan deel aan de golfclinic. U krijgt onder deskundige begeleiding golfles en kunt uw kunsten daarna op de PAR 3 baan uitproberen. Deelname kost 150 euro per persoon. Dat is inclusief versnaperingen tijdens de ronde/clinic en het dinerbuffet/drankjes na afloop. De opbrengst komt grotendeels ten goede aan de kinderen in arme gezinnen in onze regio! Stuur een mail naar kiwanis@live.nl en u ontvangt alle verdere informatie.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.