Kiwanis Zevenaar de Liemers golftoernooi 2022

Kiwanis golftoernooi terug van weggeweest!

Vrijdag 16 september Keppelse Golfclub

Corona heeft de afgelopen jaren zo ongeveer overal ter wereld de pauze knop ingedrukt. Nu de grootste zorg achter de rug is zijn wij weer in staat om onze maatschappelijke rol weer op te pakken en het goede doel te steunen. Het altijd leuke en super succesvolle Kiwanis club De Liemers Golftoernooi kan dan ook niet op de agenda ontbreken.

Op vrijdag 16 september zullen wij het toernooi weer organiseren en dit jaar gaan de opbrengsten naar Stichting Het Vergeten Kind. Kiwanis Nederland heeft deze stichting in haar Lustrum jaar 2021 gesteund. Dit zetten wij in 2022 voort. Ons hoofd doel "Serving the children of the world" wordt hiermee weer eer aan gedaan.

Oud deelnemers en sponsors zullen op korte termijn weer een vooraankondiging krijgen om zich in te schrijven. Wil je meespelen? Lees dan hier meer.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.