Kiwanis Oeteldonk embleem

Kiwanis Oeteldonk embleem; 'Veur 'n goei doel'. Bestel nu!

Een parel voor op jouw kiel/jasje!

Op 11-11 2023 zijn de Kiwanis 's-Hertogenbosch een Oeteldonkactie 'Veur 'n goei doel' gestart. Een project dat meerdere jaren zal lopen.

Kiwanis 's-Hertogenbosch zal vanaf dan emblemen verkopen waarbij de volledige opbrengst ten goede zal komen van projecten t.b.v. projecten voor kinderen/jongeren die het minder hebben in Oeteldonk. Deze projecten worden onder andere gerealiseerd in samenwerking met Farent en Powerup073.

Het embleem is ontworpen door een dochter van één van de leden van Kiwanis 's-Hertogenbosch. Gemaakt door de jeugd, voor de jeugd.

Vier jij ook Carnaval in Oeteldonk? Dan kan dit jaarloos embleem zeker niet ontbreken op jouw kiel. Prijs is slechts € 11,11. Koopje veur een mooi embleem, veur 'n goei doel! Een parel op jouw kiel/ jasje!

Enkele emblemen kan je bestellen via: shertogenbosch@kiwanis.nl. Betalen kan dan vervolgens via onze speciale betaallink

Of onderstaande QR-code:

/imagecache/original/uploads/2023/10/qr-code-11-november.png

Bij het bestellen van meerdre emblemen vragen we je te bestellen via shertogenbosch@kiwanis.nl. Vervolgens het totaalbedrag over te maken op: NL 92 RABO 01219.00.045 t.n.v Kiwanis 's-Hertogenbosch, ovv Embleem actie.

/imagecache/lg/uploads/2023/09/kiwanis-embleem-final-kopieren.jpg

Voorkant embleem

/imagecache/original/uploads/2023/09/achterkant-embleem.png

Achterkant embleem

 

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.