KNF Helpt u graag

KNF helpt uw club graag op weg!

Kiwanis Nederland Fonds (KNF) is een organisatie die enerzijds op zichzelf staat maar anderzijds nauw verweven is met Kiwanis Nederland. KNF heeft een eigen bestuur met 5 leden die om niet samen werken aan het realiseren van de doelstellingen van Kiwanis en daarmee aan onze steun aan kinderen. Twee van deze bestuurders worden geworven uit de brede kring van Kiwanisleden. Twee bestuursleden worden vanuit het bestuur van Kiwanis Nederland afgevaardigd en de voorzitter wordt vanuit Kiwanis Nederland voorgedragen. Het bestuur beslist geheel zelfstandig over projecten die ze wil ondersteunen. Op deze wijze is aan de nauwe samenwerking tussen KNF en KIDN vormgegeven en wordt gelijktijdig de autonomie van KNF nog eens onderstreept.

KNF wil graag de middelen die ze ter beschikking heeft inzetten om projecten van Kiwanisclubs te stimuleren en te ondersteunen. We doen dat vooral door voorfinancieringen aan te bieden aan clubs die een kansrijk project op het oog hebben maar nog niet over de middelen beschikken om de aanloopkosten van een dergelijk project zelf te kunnen financieren. Met het instrument van voorfinanciering hopen we de gelden die we beschikbaar hebben steeds opnieuw te kunnen inzetten om clubs een helpende hand te bieden.

Wilt u hierover meer weten? Ga dan naar https://www.kiwanis.nl/knf voor meer informatie.

Frans van der Avert, voorzitter KNF.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.