Levend Ganzenbord op 18 september 2021

In de binnenstad van Woerden

Ruim  65 kinderen hebben met veel plezier zich uitgeleefd in het Levend Ganzenbordspel op zaterdag 18 september. Het spel dat door de binnenstad van Woerden liep, gaf spelenderwijs ook nog wat geschiedenis van Woerden mee.
Door de opdrachtjes in de stad werden opeens dingen gezien en ervaren waar iedereen anders voorbij loopt. Bij de sportieve spelletjes was het een feest. Soms een uitdaging voor de kleinsten, maar het plezier straalde van iedereen af.

Het invullen van de antwoorden in het leuke boekje werd met enthousiasme en ernst gedaan en na afloop was iedereen zo blij als een kind, met een ijsje en een grabbelcadeautje. Doodmoe gingen ze weer  richting huis.
Kinderen (en hun ouders..) hebben een fantastische dag gehad en meermaals hoorden wij: ...."dat dit zomaar kan!, zonder te betalen! "
Mede dankzij alle vrijwilligers kunnen we dit ook volgend jaar weer doen. Noteer in je agenda 18 juni 2022!
Kiwanis Woerden dankt Beweegteam Woerden, Lions Castellum Laurum en de Speelgoedbank allen voor het mogelijk maken hiervan. En hopen op heel veel kinderen volgend jaar.

Helaas moest deze speler alleen achterblijven.
Konijn is liefdevol opgevangen bij Kiwanis en kan opgehaald worden via info@kiwaniswoerden.nl )

/imagecache/lg/uploads/2021/09/img-20210918-wa0007.jpg

Voor meer foto's zie https://woerden.kiwanis.nl/fotos/levend-ganzenbord

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.