Lever uw cartridges en telefoons in bij de KNF stand

Kiwanis Nederland Fonds (KNF) inzamelactie oude mobieltjes en cartridges

Bestuur KNF vraagt aan alle leden van de Kiwanis club die naar het congres komen om oude mobiele telefoons en lege printer-cartridges bij de stand van het KNF in te leveren. Met de opbrengst kunnen projecten worden ondersteund.

Voor elke ingeleverde mobiele telefoon of cartridge, maakt van Klaveren een vergoeding over aan het KNF. Inzamelen is ook goed voor het milieu! Mobieltjes en cartridges worden hergebruikt of op een milieuvriendelijke wijze en kinderarbeidvrij verwerkt en komen zo niet op de afvalberg terecht.

CCC van Klaveren

Het bedrijf van van Klaveren zamelt oude(re) mobieltje en cartridges in. Wij hebben een deal gemaakt dat we de mobieltje en cartridges die wij als Kiwanis leden inzamelen, daarvoor een behoorlijke vergoeding krijgen.

Wilt u als club ook meedoen aan deze aktie neem dan contact met één van de leden van het KNF bestuur.

Gert (G.J.C.M.) van Lieshout - Voorzitter
Gerrit (G.J.) Roefs - Secretaris
Jan (J.P.) de Jonge - Penningmeester
Mevrouw Det Verhoeven - Lid
Martien (M.H.) van der Meer - Lid

Frans van der Avert - (per 1 oktober 2018 voorzitter)

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.