Lever uw cartridges, tablets en telefoons in bij Eeko ccc B..V.

Neem mee naar de Regiobijeenkomsten o.a. op 12 mei 2022

Bestuur KNF vraagt aan alle leden van de Kiwanis clubs om cartridges, mobiele telefoons en tablets te sparen en  in te leveren. Met de opbrengst kunnen projecten van Kiwanis Clubs worden ondersteund.

Voor elke bruikbare cartridge, mobiele telefoon en tablet die ingeleverd wordt, maakt Eeko ccc B.V. een vergoeding over aan het KNF. Inzamelen is ook goed voor het milieu! Deze cartridges, mobieltjes en tablets worden hergebruikt of op een milieuvriendelijke wijze gerecycled en kinderarbeid vrij verwerkt; deze cartridges, telefoons en tablets komen zo niet op de afvalberg terecht.

Vraag een gratis inzamelbox aan! Zodra deze gevuld is met 20 ingezamelde items, wordt deze kosteloos bij u afgehaald. U kunt hiervoor gebruik maken van het online aanvraagformulier: https://www.eeko.nl/formulier/?charity=Kiwanis%20Nederland%20Fonds-192

Liever even persoonlijk contact? Belt u dan met 0570 – 85 85 85. De medewerkers van Eeko staan u graag te woord.

Tijdens de komende Regio vergaderingen kunnen de cartridgesm tablets en mobiele telefoons worden ingeleverd in de aanwezige verzamelbox.

Mogen wij op uw steun rekenen?

Frans van der Avert - ( voorzitter)

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.