Maandbericht Lustrum Commissie

Laatste bericht voor de aftrap lustrum jaar op zaterdag 12 september tijdens het zoom congres

Ook het zevende lustrum van Kiwanis Nederland krijgt een plek op het jaarcongres! Het lustrum in 2021 draait om kinderen, hoe kan het ook anders? Afgelopen jaar is via democratische en vernieuwende wijze door de leden een lustrumproject gekozen. We gaan ons gezamenlijk inzetten voor kinderen die een vakantie kunnen genieten bij Stichting Het Vergeten Kind.

Wat kun je van de lustrumcommissie verwachten op 12 september? Tijdens het congres zal ruimte gemaakt worden en aandacht geschonken worden aan de voortgang van de samenwerking met Stichting Het Vergeten Kind.
 De formele aftrap van het zevende lustrum zal tijdens het congres plaatsvinden.
 Verder nemen we jullie kort mee in initiatieven die momenteel al invulling krijgen. Een inspirerend en stimulerend beeld!

Bovendien vindt de lancering plaats van een prachtig instrument
dat ons allemaal helpt bij het vorm en inhoud geven aan de lokale projecten ten bate van dit goede doel. Dit instrument geeft inzicht in de ondernomen activiteiten en in de opbrengsten. Het brengt ons met elkaar in verbinding en draagt bij aan draagvlak. Wij zijn er trots op jullie dit op 12 september te mogen tonen!

Dit alles wil je niet missen; doe jezelf een plezier en haak aan bij dit bijzondere digitale congres.

Hartelijke groeten en wij kijken uit naar 12 september aanstaande,

Lustrumcommissie

Joost Boers, Ger Adams, Marianne Hesse, Henk Spelde, Maaike Roosen, Guido Palm

Bereikbaar via jubelcie@kiwanis.nl

/imagecache/original/uploads/2020/08/logo-het-vergetenkind.png

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.