Oproep om Martien van der Meer te steunen

Komen jullie me steunen?

Beste Kiwanis vrienden / bestuursleden,

In Brugge worden op 6 juni voor Kiwanis Europa verkiezingen gehouden.

Ik ben als PG 2016-17 van Nederland aangemeld als kandidaat voor het voorzitterschap (begint met Vice President).

Natuurlijk kan aanmelden via https://kief.kiwanis.eu/2020-convention, waar je ook comfortabele accommodatie kunt boeken.

Mijn clubgenoot Jaap Peereboom heeft daarnaast een alternatief kortdurend tripje (guerilla marketing?) bedacht waarop je je kunt inschrijven.

Goedkoop en snel, vrijdag middag heen en zaterdag met het diner weer thuis. Vrijdagavond een Vlaamse avond met je Kiwanis vrienden in Brugge en overdag de meeting plus aansluitende lunch.

Elke club kan 3 leden afvaardigen om te stemmen (dmv het formulier in deze link in te vullen en je aanmelden voor de

0900-1300 House of Delegates - Bruges Municipal Theater ).

Mijn campagne thema's zijn: het voortzetten van ons goede werk en leuke projecten voor kinderen, het verder verbeteren van onze naamsbekendheid, het versterken van onze organisatie met o.a. dames en Young Kiwanians, het moderniseren waar nodig en tegelijk behouden wat goed is (plezier en vriendschap binnen onze clubs) en het samenwerken en kennis uitwisselen met andere Kiwanians.

Heb je vragen , laat het gerust weten.

Kind regards / Vriendelijke groet,

Martien van der Meer
Past Governor District Nederland
#Kids Need Kiwanis - Serving the children of the world
mob:+31 (0) 6 2001 2624
Adr: Paulus Potterlaan 15, 1412 HV NAARDEN, The Netherlands
e-mail: martien.vandermeer@gmail.com
Skype: martienvandermeer10

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.