Oproep extra DB lid

Aandachtsveld Communicatie en Social media

Oproep aan alle leden van Kiwanis Nederland : we zoeken per direct een adviseur communicatie en social media binnen het Dagelijks Bestuur

Wij hebben je nodig!

We leven in een turbulent verenigingsjaar. Reguliere clubbijeenkomsten en fundraising activiteiten kunnen niet plaatsvinden zoals we ons dat voorgesteld hadden. Clubs houden contact via Zoom of andere platforms. Hoe houden wij communicatie effectief en voldoende interessant voor onze leden?

Het Dagelijks Bestuur (bestaande uit 4 leden) heeft besloten op zoek te gaan naar een expert communicatie en social media als toegevoegd lid/adviseur.

Welk Kiwanis lid heeft deze expertise en wil bijdragen aan onze transformatie op de digitale snelweg? Wij vergaderen digitaal, je neemt deel aan de discussies binnen het bestuur, je bent direct betrokken bij beslissingen.

Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op! (derkspllm@gmail.com)

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.