Barolo Kiwanis

Pop-Up Champagne en Wijnproeverij

Ten behoeve van Stichting Het Vergeten Kind

Nadat wij door de nog steeds beperkende COVID-19 maatregelen onze Oester en Champagne party moesten afblazen hebben onze leden heel snel een leuk alternatief bedacht:  Een Pop-Up Champagne en Wijnproeverij.

Op zondag 10 oktober mochten we onder een heerlijk zonnetje in de tuin van een van onze leden nabij de Brabantse Wal met een 60 tal gasten onze eigen geïmporteerde champagne en rode wijnen uit Piemonte proeven. Dat de wijnen en champagne in de smaak vielen was te zien aan de verkopen aan het eind van de middag. De opbrengst van deze middag komt ten goede aan de Stichting het Vergeten Kind.

Heeft u deze middag gemist, maar wilt u wel onze champagne of wijnen proeven dan kan dat door een bestelling te plaatsen in onze webshop

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.