Rijk voor arm

Rijk voor arm

Laatste officiƫle handeling Kinderburgemeester

  


Rijk voor Arm: laatste officiële handeling Kinderburgemeester

                       /imagecache/lg/uploads/2022/06/img-5881-2-1.jpg

Woensdag 1 juni overhandigde Kinder-burgemeester Thirza Huitema namens Kiwanis Leeuwarden een cheque van € 3.000,- aan de Stichting “Rijk voor Arm”. Dit gebeurde op het stadhuis van Leeuwarden aan het Hofplein.
De Stichting “Rijk voor Arm” geeft aan Friese kinderen die in armoede opgroeien een verjaardagsdoos met daarin alle attributen die hen in staat te stellen om op school te kunnen trakteren en thuis een verjaardagsfeestje te geven. Natuurlijk zit hierin ook een cadeautje voor henzelf.

/imagecache/lg/uploads/2022/06/img-5865-2.jpg

Thirza Huitema benadrukte in haar toespraak dat het belangrijk is dat een kind in een veilige omgeving kan opgroeien en zich gelukkig kan voelen. Je verjaardag kunnen vieren hoort hierbij. Zij kon zich dan ook geen beter doel voorstellen voor de financiële ondersteuning door Kiwanis Leeuwarden.

Vanuit haar motto “Serving the children of the world” Kiwanis draagt Leeuwarden op deze manier weer bij aan humanitaire doelen met een sociale of culturele component, zoals ook de Stichting “Rijk voor Arm” beoogt.

Links:

St. Rijk voor Arm:  www.stichtingrijkvoorarm.nl 
Kiwanis Leeuwarden: https://leeuwarden.kiwanis.nl/

                                


Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.