Bestel roomboter amandelstaven voor Sint & Kerst

en steun de ontwikkeling van een kinderboek!

Net zoals de afgelopen jaren bieden de leden van Kiwanis Club Utrecht deze weken weer de overheerlijke roomboter amandelstaven van Bakkerij Doeleman uit Werkhoven aan. De prijs van € 7 per roomboter amandelstaaf of € 11 voor de roomboter amandelletter is ongewijzigd gebleven. Op de door u gewenste datum rond Sint & Kerst komen wij de bestelde staven / letters persoonlijk bij u afleveren. En de volledige opbrengst van de verkoop gaat dit jaar naar de ontwikkeling van het kinderboek!

Utrecht 900 jaar
Op 2 juni 2022 is de stad Utrecht jarig. Het is dan precies 900 jaar geleden dat ze stadsrechten verwierf. Kiwanis Club Utrecht ziet in de viering van de Utrechtse verjaardag in 2022 een uitgelezen kans om de kinderen van Utrecht op een speelse wijze diepgaander kennis te laten maken met, en te betrekken bij, de stad.

Kinderboek voor de doelgroep 8 tot 12 jaar
Om dit doel te bereiken ontwikkelen we een kinderboek om zelf te lezen of om uit voor te laten lezen door ouders en grootouders. We willen daarnaast mogelijk maken dat het boek in het basisonderwijs gebruikt wordt. Uitgaande van alleen al 112 basisscholen in Utrecht, levert dit een potentiële doelgroep van circa 10.000 kinderen op.

Bestellen kan via:

e-mail: utrecht@kiwanis.nl

website: www.kiwanisutrecht.nl

/imagecache/original/uploads/2020/10/actie-kinderboek-1.png

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.