Roomboter Banketletteractie 2020

De jaarlijkse Sinterklaas banketletteractie van serviceclub Kiwanis Heerhugowaard en omstreken heeft een geweldig financieel resultaat opgeleverd.

Met de verkoop van Sinterklaas banketletters heeft Kiwanis Heerhugowaard e.o. zichzelf overtroffen door een record aantal verkopen te realiseren van 817 banketletters.

Gezien de huidige wereldwijde situatie waarbij het thuiswerken bij veel bedrijven een belangrijke prioriteit heeft en mogelijk de distributie van de letters een negatieve besteloverweging zou kunnen zijn, zag coördinator/initiatiefnemer Jan Blok van Kiwanis Heerhugowaard e.o. de verkoop ten opzichte van vorig jaar buiten verwachting met 15% stijgen.

Wij zoeken elk jaar een passend doel waarvoor wij ons kunnen inzetten om de Kiwanis doelstellingen te verwezenlijken.

Dit jaar is de stichting Leergeld Alkmaar de begunstigde van de opbrengst. Deze stichting maakt zich sterk om sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen te voorkomen.

Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor het verbeteren van de wereld onder het motto: "serving the children of the world".

Zodra er meer bewegingsvrijheid is en wij de Stichting persoonlijk kunnen benaderen zullen wij  hen de cheque overhandigen.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.