Stand van zaken Lustrumproject 2021

Lustrumproject Kiwanis Nederland 2021: Project Kindervakanties

In oktober hebben wij vast kunnen stellen dat het grootste deel van de stemmers zich in wil zetten voor een lustrumproject ten bate van de kinderen van Het Vergeten Kind; project kindervakanties. Wij zijn blij met zoveel stemmen!

Het proces van digitaal stemmen wordt momenteel geëvalueerd, want ook daar kunnen wij en het bestuur van Kiwanis Nederland veel van leren

Inmiddels kunnen we ook melden dat we er trots op zijn dat de lustrumcommissie is uitgebreid met Henk Spelde en Marianne Hesse, beide lid van Kiwanis Club Veendam.

En volgende week (9 december) komen we voltallig samen. Hierbij zal ook Piet Derks, Gouverneur Elect, aanwezig zijn.

Op de agenda staat het projectplan, een communicatieplan én we gaan de manier bespreken waarop we jullie allemaal gaan informeren over het project zelf.

Ook zijn er al initiatieven van lokale Kiwanis Clubs die een prachtige bijdrage gaan leveren of ideeën hebben om kinderen een mooie vakantie te bieden. Uiteraard staan deze initiatieven ook op de agenda.

Wij zullen u in elk geval hierover informeren tijdens de geplande regiobijeenkomsten.

Daarin presenteren wij het project, vertellen wij hoe jullie bij kunnen dragen en welk doel we precies nastreven.

Vandaar bij deze ook een hartelijke uitnodiging om aanwezig te zijn bij een van de regiobijeenkomsten!

Als je vragen hebt, ideeën of een reactie, stuur die dan naar jubelcommissie@kiwanis.nl

Met vriendelijke groeten,

Lustrumcommissie 2021

Joost Boers, KC Hilversum-Baarn

Ger Adams, KC Rotterdam

Marianne Hesse, KC Veendam

Henk Spelde, KC Veendam

Maaike Roosen, KC ’s-Hertogenbosch

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.