Uitreiking cheque St. Leergeld

Opbrengst Sinterklaasbanketletteractie

Heerhugowaard, februari 2021

Kiwanis Heerhugowaard e.o. hield afgelopen kwartaal voor de vijfde keer de sinterklaasbanketletteractie, welke hen in de gelegenheid stelde een cheque van € 3.500 aan een goed doel uit te reiken.

Dit keer aan de kersverse Stichting Leergeld Alkmaar. Uit handen van Hans Vermeer, voorzitter Kiwanis Heerhugowaard e.o. ontvingen de bestuursleden van de Stichting Leergeld, Hanneke Comans-Diesfeldt (voorzitter) en Patrick Aulbers de cheque.
De stichting ontving deze financiële ondersteuning om binnen hun doelstelling gezinnen in financiële nood met kinderen tussen de 4 en 18 jaar te helpen bij de aanschaf van een fiets of laptop. Op 1 februari jl. is de stichting in Alkmaar daadwerkelijk operationeel gegaan.

Vanaf dat moment komen de aanvragen voor dit nijpende probleem al binnen.

Stichting Leergeld Alkmaar is een tak van de landelijke Stichting Leergeld, die opereert met 108 aparte stichtingen in diverse gemeenten in Nederland.

De Stichting Leergeld Alkmaar staat op eigen benen en al hun medewerkers doen hun werk onbezoldigd en op vrijwillige basis.

Meer info over de Stichting Leergeld Alkmaar op www.leergeld.nl/alkmaar.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.