Kiwanis clubs

Wijnactie voorjaar 2023

Kiwanis clubs Hilversum-Baarn / Laren / 't Gooi

  1. Tweemaal per jaar organiseren Kiwanis Clubs Hilversum-Baarn, Laren en ‘t Gooi gezamenlijk een wijnactie t.b.v. kinderen die hulp nodig hebben. 
/imagecache/lg/uploads/2022/03/wijnactie-kiwanis-2.jpg
 
Het goede doel van de voorjaarseditie 2023

Dit voorjaar is de opbrengst bestemd voor Stichting IMC Weekendschool. Weekendschool biedt aanvullend onderwijs aan jongeren waar dit het hardst nodig is. In verschillende lesprogramma’s maken leerlingen kennis met cultuur, wetenschap en maatschappij, waarbij ze les krijgen van bevlogen professionals (vrijwilligers). In de samenwerking tussen gastdocenten en leerlingen slaat ook de vonk van een gemotiveerde levenshouding over. In het programma kunnen jongeren volop experimenteren in de echte wereld en worden zij gestimuleerd deze met een nieuwsgierige en betrokken houding tegemoet te treden.

/imagecache/download/uploads/2023/03/weekendschool.jpg

Mooie selectie wijnen

Ook nu hebben we weer een mooie selectie wijnen kunnen samenstellen. Onderaan deze pagina vind je links naar de wijnbeschrijvingen en een bestellijst. Van je aankoopbedrag schenken wij bijna 30% aan het goede doel!

Wijnproeverij 15 april in Cultureel Centrum van Nieuwenoord

Onze wijnproeverij is op zaterdagmiddag 15 april 2023 tussen 14 en 17 uur in het Cultureel Centrum van Nieuwenoord, een locatie van Amerpoort. Het is de locatie waarvoor Kiwanis de Gooise Karavaan en sinds dit jaar de Gooise Paarden Karavaan organiseren. Deelname aan de wijnproeverij is gratis en je hoeft je niet vooraf aan te melden. Het adres is: Cultureel Centrum Amerpoort, locatie Nieuwenoord, Muzeplein 105, 3744 PP Baarn. 

Online bestellen

Als je een bestelling wilt doen, kan dat (als je ouder bent dan 18 natuurlijk) via de website www.kiwanisactie.nl. Deze site hebben we speciaal voor de wijnactie ontwikkeld en zal tijdens de bestelperiode operationeel zijn. Bovendien kun je de bijgaande bestellijst invullen en aan info@kiwanisactie.nl mailen. Geef het aan als je wijnen uit een vroegere actie wilt nabestellen.

Bestelling thuis afgeleverd

De vóór 16 april bestelde wijn wordt nog in april uitgeleverd. Uw Kiwanis-contactpersoon zal zorgdragen voor de verdere bezorging.
Elke wijn wordt per doos van 6 of 12 flessen geleverd. Wij sturen je een factuur en bezorgen bij je thuis. 

Wijnspijsdiner maandagavond 3 april, Restaurant De Kastanjehof

Bij het wijnspijsdiner worden enkele wijnen uit onze collectie gecombineerd met culinaire hoogstandjes van de chef-kok van De Kastanjehof. Een heerlijk ontspannen en gezellige avond waarbij ook je partner en/of vrienden welkom zijn! De prijs voor het zesgangen diner inclusief bijpassende wijn bedraagt € 60 per persoon, waarvan tenminste € 10 ten goede komt aan het goede doel.
Inloop is vanaf 18 uur, om 19 uur gaan we aan tafel. Je kunt je voor deze avond opgeven tot 5 november door je gegevens in te vullen op het online formulier dat is opgenomen in onderstaande Uitnodiging.
Het adres van De Kastanjehof is Kloosterlaan 1 in Lage Vuursche.


Downloads

Uitnodiging wijnproeverij voorjaar 2023 (pdf)
Wijnbeschrijvingen voorjaar 2023 (pdf)
Bestellijst wijnen voorjaar 2023 (pdf)

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.