Conventie Kiwanis International Indianapolis 2020 gaat vanwege de Coronavirus...

Conventie Kiwanis International Indianapolis 2020 gaat vanwege de Coronavirus niet door.

KIWANIS INTERNATIONAL BOARD: NIET RAADZAAM, ONUITVOERBAAR OM CONVENTIE TE HOUDEN IN 2020
| 22 APRIL 2020
 

Het Kiwanis International Convention 2020 wordt geannuleerd. Vandaag heeft de Kiwanis International Board of Trustees verklaard dat er een noodsituatie bestaat vanwege de COVID-19-pandemie. De raad concludeerde dat het houden van een congres voor het bestuursjaar 2019-20 niet raadzaam en onuitvoerbaar zou zijn vanwege de gezondheidsrisico's voor Kiwanis-leden, hun families en alle individuen die van en naar het congres reizen.

"Het is met grote droefheid dat we vandaag deze beslissing nemen", zegt Daniel Vigneron, president van Kiwanis International 2019-2020. "We keken er allemaal naar uit om samen te komen in Indianapolis om de zaken van de organisatie te leiden, deel te nemen aan geweldig Kiwanis-onderwijs en natuurlijk te genieten van het plezier en de gemeenschap van onze Kiwanis-vrienden."

Degenen die zich hebben aangemeld voor de conventie, hebben een e-mail ontvangen met details over hun terugbetaling. Extra vragen kunnen worden gestuurd naar registration@kiwanis.org .

De enige andere onderbreking van de jaarlijkse congressen was tijdens de Tweede Wereldoorlog, toen het nodig was een congresvergadering van Kiwanis International te vervangen. In 1944 werd een klein administratief congres gehouden met beperkte opkomst. In 1945 voerde de Kiwanis International Council opnieuw de nodige zaken uit, maar in 1946 hervatte Kiwanis zijn reguliere congresoperatie. Bijna 10.000 mensen woonden dat congres bij en braken alle congresbezoekrecords.

Een vergadering van de Kiwanis International Council vindt plaats vóór 1 oktober 2020. Details worden afgerond. De Kiwanis International Council bestaat uit de Board of Trustees, voorbije presidenten van Kiwanis International, districtsgouverneurs en de voorzitters van de Kiwanis International-European Federation en Kiwanis Asia-Pacific.

"We zijn teleurgesteld dat de conventie van 2020 is geannuleerd", zegt Stan Soderstrom, uitvoerend directeur van Kiwanis International. 'We hopen dat u zich bij ons voegt voor het congres in 2021 in Salt Lake City, Utah, VS. De planning is in volle gang om belangrijk en actueel Kiwanis-onderwijs te presenteren. Bovendien zullen veel van de belangrijke beslissingen die gepland waren voor een stemming tijdens de jaarlijkse vergadering in juni, worden uitgesteld tot volgend jaar. "

Het congres van 2021 in Salt Lake City staat gepland voor 23-26 juni.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.