Kiwanis branding

Kiwanis branding

Kiwanis branding

Downloads Communicatie/PR

Instructie video's door Pelpina hoe je Sociale Media kunt gebruiken. Deze zijn in opdracht van Kiwanis District Nederland gemaakt om de clubs te helpen om zo effectief mogelijk gebruik te maken van de Sociale Media.

Instructie video: "Met je hoofd voor de camera"

Instructie video: "Hoe plaats ik een foto of video op Facebook".

Instructie video: "Hoe gebruik ik Twitter, Facebook of Instagram

  • Presentatie Kiwanis Online Strategie (Door Yarka Zweers)
  • Er is in 2010 een communicatieplan geschreven. Dit plan omhelst de doelstellingen op communicatiegebied die de organisatie zich heeft gesteld. Voor belangstellenden is dit plan hier te downloaden.
Kiwanis branding

De Brand Guide 2016 is gemaakt om Kiwanis clubs te helpen bij het ontwerp van communicatie materiaal (folders, banners, nieuwsbrieven, websites, e.d.). Ze laat zien hoe de visuele elementen van het Kiwanis merk (logo's, fonts en kleuren) consistent gebruikt worden om te bereiken dat het Kiwanis merk zo sterk mogelijk naar voren komt. 

  • Kiwanis Brand guide 2016 - het is essentieel dat we deze guide volgen zodat het merk Kiwanis in ons land een uniforme uitstraling heeft.
  • Willen wij de Kiwanis organisatie een duidelijk gezicht geven, dan zullen een aantal richtlijnen consequent doorgevoerd moeten worden. 
  • Het logo gebruik is aan strikte regels onderworpen, vandaar dat alleen onderstaande logo's gebruikt kunnen worden. De kleuren van het logo zijn: 
    Blauw: PMS 295C
    Goud:  PMS 872C of 4505U in full colour drukwerk op uncoated papier en 451C op coated papier.

Kiwanis marketingmateriaal en logo's:

Meer marketingmaterialen, foto's en films kunnen worden gedownload via "Member Rescources" (Kiwanis International)  of www.kiwanis.eu (Kiwanis Europa) op deze Internationale websites van Kiwanis.