auto rally Thema Kiwanis: “Een duurzame glimlach op het gezicht van een kind”.

Geplaatst door Kiwanis Eindhoven

auto rally Thema Kiwanis: “Een duurzame glimlach op het gezicht van een kind”.

eindhoven-rally

De volgende editie van de Driessen Autolease Lichtstad Rally van de Kiwanis Club Eindhoven staat gepland op zondag 11 september 2022.

Dit is een ééndaags event vol rijplezier en sportiviteit dat wordt georganiseerd in samenwerking met Bcause die o.a. de Barones de La Bolide Rally organiseren. De Driessen Autolease Lichtstad Rally is een toertocht met een sportief karakter, waarin stuurmanskunst en navigatiegevoel belangrijker zijn dan snelheid. Het rijden met te hoge snelheid levert geen punten op, in tegendeel… Het recreatieve aspect van de rally komt mede tot uiting in de keuze van de route die de deelnemers over de mooiste en kleinste weggetjes voert. Er is alle ruimte om te genieten van de omgeving en van de locaties die worden aangedaan. Nabij het centrum van Eindhoven, de "Lichtstad", vindt vanaf de prachtige locatie van het Ketelhuis, Dr. Poletlaan 45 ( www.ketelhuis-grotebeek.nl ) de start plaats van een geweldige dag die ons door het Brabantse landschap voert en weer terug naar Eindhoven voor een afsluitend diner in het Ketelhuis.

De Driessen Autolease Lichtstad Rally zal in twee klassen worden verreden ieder met een eigen prijswinnaar:

1) sportklasse voor de ervaren rally rijder, bedoeld voor oldtimers en bijzondere auto's, cabrio's en sportwagens met een recenter bouwjaar;

2) toerklasse voor de beginnende rally rijder die minder ervaring heeft, bedoeld voor alle typen personenauto's.

Om de rally aantrekkelijk te maken wordt gebruik gemaakt van verschillende navigatietechnieken. Dit kunnen zijn: bol-pijl, routebeschrijving, kaartleesinstructies, grensbenadering en punten en/of pijlen. Voor de sportklasse kan daarnaast nog gebruik worden gemaakt van pijlen met barricades (zie reglement). Ook kunnen voor beide klassen regelmatigheidsproeven en behendigheidstests deel uitmaken van de rally. De moeilijkheidsgraad van de sportklasse is hoger dan die van de toerklasse.

De Driessen Autolease Lichtstad Rally is inclusief lunch, borrel en afsluitend diner.

Rijd mee en support hierdoor de goede doelen die Kiwanis steunt!
2022 editie in samenwerking met Driessen Autolease

 https://mailchi.mp/.../bent-u-er-dit-jaar-weer-bij-nog-10...

 

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.