Drakenbootfestival

Geplaatst door Kiwanis Weert

Drakenbootfestival

start-drakenboot-0041-780x520-weert

/imagecache/lg/uploads/2022/03/drakenbootfestival.jpg

Inschrijving Kiwanis Drakenbootfestival is gestart
22 februari 2022 14:352 minu(u)t(en) leestijd


 Drakenbootfestival Weert in 20222
Het is zover: de inschrijving voor het Drakenbootfestival is gestart voor bedrijven.

Vorm met collega’s en/of relaties een team en doe mee op 2 juli 2022 aan de sportieve en gezellige drakenbootraces op de Zuid-Willemsvaart, geniet van lekker eten en drinken aan de Werthaboulevard en feest mee tijdens live optredens op maar liefst twee feestavonden.

Wat is een drakenbootrace?
Voor wie er vorige keer niet bij was: een drakenbootteam bestaat uit een trommelaar en zestien peddelaars. Iedereen kan drakenbootvaren, ervaring is niet nodig. Het gelijktijdig insteken van de peddels is, naast kracht, bepalend voor de snelheid. De drakenbootraces zijn geweldig om aan mee te doen en spectaculair om naar te kijken. Ieder team vaart een aantal keren en de snelste wint. Zorg dat je erbij bent!

Extra Feestavond
Bij een spetterend evenement hoort natuurlijk ook muziek, swingen, food en drinks. Het Drakenbootfestival begint dit jaar met een swingend feest op vrijdagavond 1 juli met een optreden van de band ‘No Way Out’. En natuurlijk is er ook een daverend feest na afloop van de drakenbootraces op zaterdagvond 2 juli met de band Turnback & The Blazing Babes.

Het goede doel
Kiwanis Weert staat voor ‘Serving the Children of the World’ en richt zich in het algemeen op verbetering van het welzijn van kinderen. Dit jaar gaat de opbrengst van het Drakenbootfestival naar de Stichting Natuur- en Milieu-Educatie. Deze stichting heeft als doelstelling: bewustwording, kennisdeling en beleving van natuur, milieu en duurzaamheid door onder andere educatieve programma’s op te zetten, waardoor de aarde goed kan worden achter gelaten voor de volgende generaties

Inschrijving Drakenbootrace                                   
Om van het Drakenbootfestival een succes te maken zijn sponsoren onmisbaar. Als bedrijf kunt u zich vanaf nu inschrijven voor deze spectaculaire race. Een geweldige dag voor teambuilding, een uitje met klanten of gewoon alles ineen. Plezier gegarandeerd.

Kijk snel op de website www.kiwanisdrakenbootfestivalweert.nl  voor de uitgebreide sponsorpakketten en mis de boot niet.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.