Wijn en spijsavond

Wijn en spijsavond

WijnSpijsdiner en Wijnproeverij

De Kiwanis clubs Hilversum-Baarn en Laren organiseren twee keer per jaar een wijnactie. Voor het eerst zal ook de recent opgerichte Satelliet Club ’t Gooi hieraan meewerken. Een mooie samenwerking tussen drie Kiwanis clubs in de regio. In de editie van dit najaar zijn er twee aantrekkelijke evenementen en iedereen is welkom.


Ons succesvolle project: een wijnspijsdiner

Voorafgaand aan de wijnproeverij organiseren wij een sfeervol WijnSpijsdiner, waarbij de nieuw geselecteerde wijnen zullen worden gecombineerd met culinaire hoogstandjes. Iedereen is van harte uitgenodigd om aan dit bijzondere diner deel te nemen. Neem ook je partner en/of vrienden mee, want we hebben voldoende ruimte. We serveren een amuse met Cava, een 5-gangen diner met wijnen uit onze nieuwe collectie en koffie/cappuccino/thee. De all-in prijs bedraagt € 52,50 p.p. waarvan tenminste € 10,- ten goede komt aan het goede doel.


Het diner wordt gehouden op woensdag 30 oktober in Restaurant Greenfields te Baarn. Ontvangst is vanaf 18 uur, om 19 uur gaan we aan tafel. Als je hieraan wilt deelnemen, dan kun je je tot 26 oktober opgeven door op deze link te klikken.


Top wijnen, olijfolie en… likeur! Najaars wijnproeverij

Onze najaars wijnproeverij - met muzikale omlijsting door het Waldeck Combo - wordt gehouden op zaterdag 2 november tussen 14 en 17 uur in Restaurant 'Greenfields' in Baarn. Behalve onze speciaal geselecteerde wijnen zijn ook de ambachtelijke producten van destilleerderij VanLeon weer te bestellen. Ook zijn de exclusieve Spaanse olijfolieproducten van Can Solivera te bestellen. Deelname aan de proeverij is gratis en aanmelding is niet nodig.

Bestellijst en beschrijvingen van ons nieuwe assortiment vind je in de downloads. Mocht jouw favoriete wijn van een vorige proeverij er niet bij staan, dan kun je dat aan ons laten weten en proberen wij deze wijn toch te leveren. Bij verhindering op de wijnproeverij is het toch mogelijk wijnen te bestellen als je een ingevulde bestellijst bij ons inlevert.


De opbrengst gaat dit keer naar Stichting Wielewaal

Onze verkoopprijzen zijn gelijk aan de gangbare winkelprijzen, maar bij ons komt bijna 30% ten goede aan het goede doel. Deze keer gaan we voor de Stichting Wielewaal, die de wereld van mensen met een beperking groter maakt. Wielewaal organiseert groepsvakanties, logeerweekenden en vakantiedagopvang voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. Korte of langere uitstapjes waarin ze helemaal zichzelf kunnen zijn.

Het motto van Kiwanis is al meer dan 100 jaar 'Serving the Children of the World'. Met de opbrengst van de wijnverkoop worden kindgerichte goede doelen ondersteund. Na aftrek van de inkoopkosten is in 2018 een totale netto-opbrengst van maar liefst 7.376,88 euro gerealiseerd voor de Poolse weeskinderen en Mzee Kambee.


Locatie WijnSpijsdiner (woensdag 30 oktober, ontvangst vanaf 18 uur, diner 19 uur):
Restaurant Greenfield’s, Amsterdamsestraatweg 42, 3741 GS BAARN
Locatie Wijnproeverij (zaterdag 2 november van 14 tot 17 uur):
Restaurant Greenfield’s.


DOWNLOADS OKTOBER 2019:
- Uitnodiging
- Wijnbeschrijvingen
- Bestellijst wijnen

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.