De Tandenfee groot succes

De Tandenfee groot succes

Opbrengst maar liefst €4000 !!

Zo’n 20 deelnemende tandartsen in de regio Den Haag/Haaglanden hebben goud van oude / vervangen restauraties verzameld en gedoneerd voor het goede doel. In samenwerking met Tandtechnisch Laboratorium Morgenstond BV is dit project tot een groot succes gemaakt. Zuiveringsbedrijf Remondis Argentia BV heeft het materiaal gratis verwerkt!

De totale opbrengst is dit jaar bestemd voor Kinderhospice Binnenveld (voorheen Kinderhospice De Glind) in Barneveld. De instelling heeft als doel het bieden van complexe zorg aan ernstig en ongeneeslijk zieke kinderen met een beperkte levensverwachting. Zodra de cheque wordt overhandigd, zal bericht hierover volgen op de website.

Hulde aan alle mensen die dit jaar hebben meegewerkt aan het project ‘De Tandenfee’ ! Kiwanis Club Den Haag is uitermate blij met deze uitkomst en is dan ook zeer dankbaar voor de enthousiaste medewerking en samenwerking in het afgelopen jaar. De Tandenfee zet haar project voort in 2014-2015. Het doel van het 2de jaar wordt gekoppeld aan De Kiwanis MagDag. Nieuws hierover volgt later.

www.kiwanis.nl/denhaag/project-de-tandenfee

www.kinderhospice.nl/Glind.htm inmiddels http://www.kinderhospicebinnenveld.nl

www.ttl-morgenstond.nl

www.remondis-dental.nl of www.remondis-argentia.nl

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.