€ 2500 euro voor Happy Hippo!

€ 2500 euro voor Happy Hippo!

Mooi resultaat van supergezellige filmavond!

In een volle filmzaal van Chassé Cinema kon president Lizette van Doorn een cheque van € 2,500 overhandigen aan Margriet Oostrom-Huibers, de initiatiefneemster van Happy Hippo. De € 2.500 gaan naar het project Dreamy Dolphin. Dit geld werd bijeengebracht door de verkoop van filmkaarten aan 150 dames uit Breda en omstreken en de verhuur van stands van een zestal bedrijven.

Bij binnenkomst in het theater konden de gasten even bijbabbelen onder genot van een drankje, dat bij de prijs was inbegrepen. Een rondgang langs de leuke stands, zorgde voor een leuke omzet bij de standhouders.

De enthousiaste gasten kregen bij binnenkomst van de filmzaal een goedgevulde goody bag, met prosecco, snoep, bonbons, bronwater, ansichtkaarten, waardebonnen, lekkere kruiden en meer leuke cadeautjes. De Kiwanisdames hebben zich in de afgelopen maanden in hun netwerk en ver daarbuiten beijverd om de inhoud van die tas bijeen te sprokkelen. Dat geldt ook voor de mooie cadeaus van de loterij die tijdens de avond in de filmzaal werd georganiseerd: maar liefst 30 cadeaus vonden zich een weg onder het publiek.  Na het overhandigen van de cheque en het dankwoord van Margriet Oostrom-Huibers, ging het zaallicht uit voor de film: "Good luck to you Leo Grande". Getuige het vele gelach, viel deze feelgood film zeer in de smaak.

Wij danken alle gasten voor hun aanwezigheid. En wij danken ook onze standhouders en andere sponsoren: door hun bijdrage kon deze avond een echte Ladiesnight worden!

Anja Horvers keramiek, Tilburg

Audax

Brasserie Bardot, Breda

Cloetta, Roosendaal

De Inspiratiebron, ‘s-Hertogenbosch

Doka

Eetcafé d’n Ot, Ulvenhout

Estelle, Breda

Fair Skin Care, Breda

Restaurant de Peer, Breda

Gemeente Breda

House of Flym (Yvonne Zwaard sieraden)

Kapper Kim, Etten Leur

Libris

Livera, Etten Leur

LOU stories damesmode, Breda

Oil & Vinegar, Breda

Pearls by C

Pure Twinkles, Breda

MD Techniek, Breda

Juwelier Toewater, Breda

Koninklijke Visio, Breda

De Reclamedragers (Vlaggen en masten)

Voorvaart Advocaten, Breda

Vrije Boekhandel

WeDo Legal, Breda/Veghel

La Bohéme, Breda

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.