2.500 euro voor Voedselbank Breda

2.500 euro voor Voedselbank Breda

De jubileum-editie van deze Ladies at the movies-avond was een groot succes. De kaarten (à € 25,-) werden goed verkocht: zo'n 180 dames droegen hiermee bij tot het prachtige bedrag van € 2.500,- voor De Voedselbank Breda. Daarnaast kregen ze bij ontvangst een lekker taartje en een glaasje bubbels.

Op de markt waren uiteenlopende producten te bewonderen: sieraden van juwelier Toewater, producten uit Cambodja (stichting Diacam), zelfgemaakte sieraden, tassen en andere artikelen uit Oeganda (22Stars) en kleding van By Lif. De kappers van Yorimage uit Breda gaven advies en föhnden heel wat dames. Sizezero was ook aanwezig voor huid- en gewichtsadvies.

Eenmaal in de zaal werd het gezelschap voorzien van een goed gevulde goodie bag. Na de ontvangstwoorden van Presidente Milly Voorvaart-Kuijk, nam Désire van Veldhoven de cheque van € 2.500,- met groot genoegen in ontvangst. De loterij die volgde, bleek voor veel dames in de zaal een plezierige ervaring: er waren veel mooie cadeaus. En de film "Loving Vincent" bleek voor iedereen een échte verrassing, want nog niet eerder in de bioscoop.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.