29 september 2013, de Kiwanis rally toert weer door Friesland!

29 september 2013, de Kiwanis rally toert weer door Friesland!

De Kiwanis Classic Rally 2013
Op zondag 29 september 2013 wordt alweer de 7e Classic Rally gereden. Ook dit jaar kunt u weer genieten van een prachtige tocht over deels onbekende wegen door een mooie natuur. Ons startpunt is deze keer niet in Friesland, maar een mooie locatie in Drenthe. Met de auto bent u er zo! Om u klaar voor de start te maken staat er een heerlijke kop koffie voor u klaar, maar als u liever thee wilt, dan kan dat ook. Na te hebben genoten van de koffie begint u aan de rally. De rit gaat door de bosrijke omgeving van Drenthe en Friesland

Rally 2012
Als reactie van de rijders die wij in 2012 op de rally kregen ontvingen wij onder meer complimenten over de prachtige route die wij uitgezet hadden. Veel mensen waren verrast doordat zij reden door een onbekende omgeving met een ongekende schoonheid op relatief korte afstand van huis. Menigeen heeft de route later nog eens gereden. Natuurlijk proberen wij dit jaar de route van 2012 te evenaren. Het weer zat ons heel erg mee en wij hopen natuurlijk dat de weergoden ons in 2013 ook weer goed gezind zijn.

Opbrengst
De opbrengst van de Kiwanis Classic Rally gaat naar Stichting Hoogvliegers. Deze stichting bezorgt ernstig zieke kinderen een onvergetelijke dag. Ze mogen samen met een begeleider een vlucht maken in een sportvliegtuig. Tijdens deze dag staat het plezier centraal en niet de ziekte. Op 14 september 2013 wordt op het Vliegveld van Drachten een Hoogvliegersdag georganiseerd. Ongeveer 25 kinderen maken dan een rondvlucht boven hun woonomgeving. Op de grond zijn dan tal van andere activiteiten: tochtjes per jeep of oldtimer, springkussen, schminken of als spuitgast van de brandweer optreden.

De kosten?
De kosten van de rally bedragen € 150,- per equipe. U krijgt hiervoor een ontbijt, lunch, gevarieerd buffet en een aandenken aan de rally. En natuurlijk een gezellige rallydag. Er is een tocht voor Tourrijders en Sportrijders uitgezet.

U doet toch ook (weer) mee?
Schrijf u daarom snel in voor het plezier én het goede doel. Op deze site vindt u het inschrijfformulier en meer informatie over de rally. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

De KC-rally staat open voor oldtimers tot en met bouwjaar 1975, alsmede cabrio’s. De rally is geschikt voor beginnende deelnemers maar is tevens uitdagend voor de meer gevorderde deelnemers.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.