3e editie Kiwanis Kringkids Zondag 10 juli 2016

3e editie Kiwanis Kringkids Zondag 10 juli 2016

Na het succes in de twee voorgaande jaren, is Kiwanis Club Roosendaal zeer verheugd dit jaar alweer de 3e editie van Kiwanis KringKids te mogen organiseren in samenwerking met Schouwburg De Kring.

PROGRAMMA

Kiwanis KringKids biedt op zondagmiddag 10 juli a.s. vanaf 14.00 uur een podium voor jongeren uit de regio tussen de 6 en 18 jaar met een muzikaal talent en/of ambitie op het gebied van zang, dans en instrumentale muziek. Voor al die jongeren die altijd al een keer op het schouwburgpodium willen staan of willen optreden voor een groot publiek, een uitgelezen mogelijkheid om zich te presenteren.

Op alle podia van de schouwburg klinkt er muziek en zal, in een gezellige ambiance, de lokale jeugd zich op het muzikale vlak van haar beste kant laten zien. Ondertussen kunt u genieten van een gezellige middag, welke afgesloten wordt met een spetterende afterparty en loterij met mooie prijzen.

De opbrengst van Kiwanis KringKids 2016 gaat dit jaar in zijn geheel naar Theaterwerkplaats Tiuri.

ENTREEPRIJS | KAARTVERKOOP

De entreeprijs bedraagt EUR 5,- voor volwassenen en EUR 2,50 voor kinderen tot 12 jaar. Entreeprijs is inclusief servicekosten voor garderobe, administratiekosten, 1 consumptiebon en de afterparty met DJ.

De kaartverkoop voor Kiwanis KringKids verloopt centraal via de website en kassa van Schouwburg de Kring.

Wij gaan er op zondag 10 juli a.s. weer een mooi muzikaal feest van maken!

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.