3e Leidse Kiwanis Puzzelrally

3e Leidse Kiwanis Puzzelrally

3e Leidse Kiwanis Puzzelrally 24 september 2017

Nog even en het is weer zover: de 3e Leidse Kiwanis Puzzelrally komt eraan!

De eerste twee edities waren een groot succes, met zeer tevreden deelnemers, die genoten van een mooie en uitdagende rit door het Groene Hart. Beide keren hadden we stralend weer, en we hopen dat de weergoden ons dit jaar weer zo goed gezind zijn! Bovendien – en daar ging het natuurlijk ook om – een mooie opbrengst voor onze goede doelen.

Ook dit jaar start de rally bij sponsor restaurant ‘La Place’ Zoeterwoude en zorgen wij voor een mooie route door het Groene Hart. Na de prijsuitreiking wacht ons weer een heerlijke maaltijd. Waar? Dát blijft nog even een verrassing!

Houdt u van een leuke puzzelrally? Wacht niet te lang met inschrijven. De tocht is geschikt voor jong en oud, en elke auto is welkom. Van de oudste klassieker tot de modernste bolide. Schrijf nu in via het inschrijfformulier!

Het goede doel van dit jaar is de stichting Diabetesouders Regio Leiden.

Programma

Waar

Restaurant ‘La Place’ Zoeterwoude, langs de A4, afslag 7.

Tijd

Vanaf 10.30 uur: welkom en ontvangst met huisgemaakt gebak, koffie/thee en (voor onderweg) biologisch fruit, aangeboden door restaurant ‘La Place’ Zoeterwoude. Na de koffie ontvangt u de deelnameformulieren en de starttijd.

Start

Vanaf 11.30 uur vertrekt er elke 2 minuten een equipe.

Kosten

Per equipe (twee personen per auto) kost deelname € 99,00. Elke extra inzittende betaalt € 30,00. Deze bedragen zijn inclusief een avondmaaltijd en een consumptie. Uw inschrijving is definitief als de betaling is ontvangen op rekeningnummer NL14 INGB 06 607 67 066 t.n.v. Kiwanis Leiden o.v.v. ‘Puzzelrally’.

Aanmelden

Via het inschrijfformulier op deze site, onder de button. De uiterste inschrijfdatum is 15 september 2017. Ons advies: wacht niet te lang, want ook nu geldt weer: vol=vol!

Sponsoren

Onze rally wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de geweldige sponsoring van Restaurant ‘La Place’ Zoeterwoude.

Goede doel

Meer informatie over het goede doel van dit jaar kunt u vinden op www.diabetesoudersleiden.nl

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.