7e Haringparty Kiwanis club Rheden

7e Haringparty Kiwanis club Rheden

14 juni 2012 organiseerde de Kiwanis club Rheden "De Veluwezoom" alweer voor de 7e maal haar inmiddels alom bekende haringparty. Het goede doel voor dit jaar was de Stichting Gaandeweg uit Arnhem. De 65 aanwezigen konden genieten van de nieuwe haring van visspecialist Marius Mennink uit Brummen. Die ook dit jaar weer een vaatje haring voor de veiling beschikbaar stelde. Naast de nieuwe haring was er ook weer een buffet van Grandcafé Theothorne Dieren. Jacques Verkerk verzorgde ook dit jaar weer de muzikale omlijsting en maakte voor de veiling een zilveren ring. Na de nieuwe haring was er een ander hoogtepunt te weten een Amerikaanse veiling o.l.v. velingmeester Ap Lammers. Naast een drietal door sponsoren ingebrachte goederen was er het vaatje haring. Het vaatje haring op marktplaats bracht € 400,-op. De aanwezigen waren goed warmgelopen tijdens de veiling met het bieden op een Ray Bean zonnebril van Polman Opticiens, leren weekendtas van Nederhoeds Menfashion en de zilveren ring van Jacques Verkerk. Kwam het hoogtepunt van deze avond. Nadat de rookdampen waren opgetrokken ging het vaatje haring voor € 1500,-- naar een aantal vrienden die, zo bleek ook, in het vuur van het bieden, tegen elkaar aan het opbieden waren.

Bestuurslid Francine Loos van Stichting Gaandeweg, die de aanwezigen voor aanvang van de veiling over de Stichting Gaandeweg informeerde kon dan ook het eind van de avond, uit de handen van president elect Alex Meerdink van Kiwanis club Rheden een cheque van € 3500,- in ontvangst nemen!

Mede hierdoor kunnen de komende twee jaar 8 gezinnen, met een ziek kind, een weekend in de Kiwanis kunstkamer op Landgoed Avegoor in Ellecom doorbrengen. Hiermede komt het motto van Kiwanis wereldwijd "Serving the Children of the World" volledig tot zijn recht!

Leden Kiwanis club Rheden "De Veluwezoom" danken allen die aan dit succes hebben meegewerkt.

Namens de werkgroep Haringparty 2012

Ap Lammers, Sam Veen, Roel Nederhoed en Jos Cremers

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.