7e Haringparty Kiwanis Rheden - De Veluwezoom 14 juni 2012

7e Haringparty Kiwanis Rheden - De Veluwezoom 14 juni 2012

Ook dit jaar organiseert Kiwanis Rheden - De Veluwezoom haar inmiddels traditionele haringparty. 14 Juni 2012 is de datum. Locatie is ook dit jaar weer het Grand Café van zalencentrum Theothorne Dieren. Vanaf 18.00 uur bent u welkom. Om 20.00 uur is er de veiling voor het goede doel. Was vorig jaar de Stichting Hulphond het goede doel. Dit jaar hebben wij gekozen voor een eigen project waaraan wij als club met veel enthousiasme hebben gewerkt. Het betreft het kunstkamerproject van Landgoed Avegoor.

Onze club komt 2x per maand bij een in één van de zalen van Landgoed Avegoor. Wij hebben de uitdaging om een Kiwaniskamer te realiseren met beide handen aangegrepen en hebben de nieuw gestylde Kiwanis kamer op 18 december 2011 door wethouder Ron König van de Gemeente Rheden laten openen. Mede dankzij de inzet van onze leden en sponsoren, zowel in natura als met geld, maar ook met de enthousiaste hulp van leerlingen van 4 Rhedense scholen hebben wij dit kunnen uitvoeren. De leerlingen hebben voor dit project thematische kleurrijke schilderijen gemaakt.

In samenspraak met Landgoed hebben wij als Kiwanis club Rheden op ons genomen om jaarlijks 4x per jaar een gezin met een kind die kanker heeft een geheel gratis verzorgd, ongedwongen maar vooral ontspannen weekend in de Kiwaniskamer aan te bieden. De gezinnen zullen door de Stichting Gaandeweg uit Arnhem worden aangezocht. Zie voor doelstelling van de stichting de website: http://www.gaandeweg.nl De Stichting Gaandeweg is erg blij met deze nieuwe mogelijkheid om gezinnen met hun kind dit te kunnen aanbieden. Landgoed Avegoor heeft toegezegd om jaarlijks een weekend voor haar rekening te willen nemen. Restaurant de Peerdestal in Ellecom biedt de gezinnen een gratis diner aan.

Kosten bedragen slechts € 32,50 per persoon. Naast de haring en drankjes is er ook een buffet.Om 20.00 uur is er weer onze welbekende Amerikaanse veiling van o.m. een vaatje haring gesponsord door Visspecialist Marius Mennink, Gravenstraat 5 in Brummen.

Locatie is ook dit jaar weer Zalencentrum Theothorne, Callunaplein 77, Dieren die ons ook dit jaar weer ondersteund.

Kortom een project voor meerdere jaren, waarvan wij hopen dat deze u ook zal aanspreken. Graag zien wij u dan ook op 14 juni 2012 vanaf 18.00 uur op onze haringparty.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Ap Lammers: 06 53394768. Aanmelden graag via e-mail: aplammers@planet.nl

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.