8e haringparty 13 juni 2013 t.b.v. Jeugd Sport Fonds Gelderland

8e haringparty 13 juni 2013 t.b.v. Jeugd Sport Fonds Gelderland

Ook dit jaar organiseert Kiwanis club Rheden “De Veluwezoom", voor de 8e maal haar traditionele haringparty. 13 Juni 2013 is de datum. Locatie is ook dit jaar weer het Grand Café van zalencentrum Theothorne Dieren. Vanaf 18.00 uur bent u welkom. Om 20.00 uur is er de veiling voor het goede doel. Was vorig jaar de Kiwaniskamer in Landgoed Avegoor / stichting Gaandeweg het goede doel. Dit jaar is er gekozen voor Jeugdsport Fonds Gelderland. De Gemeente Rheden heeft besloten om in 2013 een overeenkomst te sluiten met Stichting Jeugdsport Fonds Gelderland. (JSF Gelderland). De overeenkomst is in de loop van maart 2013 door partijen getekend. Gemeente Rheden was de 18e Gemeente in Gelderland die zich bij het JSF Gelderland aansloot.

Doelstelling van het JSF Gelderland
Alle kinderen moeten kunnen sporten" Meer dan 150.000 kinderen kunnen om financiële redenen niet sporten. In 2012 zijn er via de 169 regionale / plaatselijke fondsen ruim 23.000 kinderen gaan sporten.

Jeugdsportfonds Gelderland
Alle kinderen moeten kunnen sporten! Daarom helpt Jeugdsportfonds Gelderland kinderen van gezinnen die niet de financiële mogelijkheden hebben om lid te worden van een sportvereniging. Wij betalen contributie en de benodigde attributen tot een maximaal bedrag van €225,- per jaar. Kijk voor de spelregels bij de gemeente waarvoor de aanvraag van toepassing is.

De aanvragen worden gedaan door professionals uit het onderwijs, hulpverlening en de gezondheidszorg. Zij worden ook wel intermediairs genoemd. Kinderen, ouders/verzorgers en sportverenigingen kunnen zelf geen aanvraag indienen, dat doet de intermediair.

In de praktijk blijkt dat de beschikbare middelen niet altijd voldoende zijn om alle kinderen te helpen of om iets extra te doen. Reden voor Kiwanis club Rheden "De Veluwezoom" dit doel voor 2013 te kiezen.

Mede dankzij de medewerking van Grandcafé – zalencentrum – schouwburg Theothorne en Visspecialist Marius Mennink kunnen wij dit jaar de bijdrage ongewijzigd laten. Kosten bedragen slechts € 32,50 per persoon.

Naast de haring en drankjes is er ook een buffet. Om 20.00 uur is er weer onze welbekende Amerikaanse veiling van o.m. een vaatje haringgesponsord door Visspecialist Marius Mennink, Gravenstraat 5 in Brummen.

Locatie is ook dit jaar weer Grandcafé – zalencentrum – schouwburg Theothorne, Callunaplein 77, Dieren.

U kunt helaas niet aanwezig zijn en u wilt toch bijdragen aan dit project, dan bestaat er de mogelijkheid om via onderstaande link een bod uit te brengen op een vaatje haring. Klik op onderstaande link en u kunt direct bieden. http://www.marktplaats.nl/a/diversen/overige-diversen/m672337892-vaat-haring-jeugd-sport-fonds-gelderland.html?c=d721e818194200feca4409741512b6e6&previousPage=mympSeller

Kortom ook dit jaar ondersteunen wij weer een project waarvan wij hopen dat de opbrengst voor meerdere jaren kan worden ingezet. Natuurlijk hopen wij dat u dit ook zal aanspreken. Graag zien wij u dan ook op 13 juni 2013 vanaf 18.00 uur op onze haringparty.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Ap Lammers: 06 53394768.
Aanmelden graag via e-mail: aplammers@planet.nl

Werkgroep Haringparty
Kiwanisclub Rheden “De Veluwezoom”,
Sam Veen en Ap Lammers


Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.