Actie! Kompaan Kiwanisbier 2017

Actie! Kompaan Kiwanisbier 2017

Kiwanis Rijn en Gouwe is gestart met de verkoop van bier. Met de opbrengst helpt Kiwanis Dream4kids, de Zonnetuin, de Voorleesexpress en nog een flink aantal andere doelen. Om te helpen steekt Kiwanis normaal gesproken de handen uit de mouwen, maar soms hebben we ook gewoon geld nodig om zaken te kopen.
Een paar voorbeelden:
- De Zonnetuin aan de Gnephoek in Alphen wil graag een pizzaoven. Die gaat Kiwanis bouwen. Met de opbrengst van het bier kopen wij de materialen.
- De leden van Kiwanis Rijn en Gouwe zijn Droomjager bij Dream4kIds. Daar realiseren wij een droomdag voor getraumatiseerde kinderen. Om de dromen te realiseren krijgen wij veel hulp, maar er zijn ook zaken waarvoor betaald moet worden. Ook daar gaan wij de opbrengst voorgebruiken.

Als u ook wilt helpen en proosten op het werk van Kiwanis met de speciaal geselecteerde biertjes dan vindt u dit in onze webwinkel. Hier kunt u bestellen en de bezorging regelen. Met uw bestelling kunnen wij weer een stap verder.

Kiwanis helpt Kinderen. We kijken met trots terug op de projecten uit de afgelopen jaren, waaronder een Kerstbrunch voor minderbedeelde kinderen, moederdagtaarten voor moeders ‘in zwaar weer’ en sollicitatietrainingen voor leerlingen van het Wellantcollege.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.