Anders….

Anders….

28 januari 2023 tijdens extra Algemene Vergadering samenspraak

Er is geen betere manier om de aard van de ziel van een samenleving vast te stellen, dan aan de hand van de wijze waarop de kinderen worden behandeld, aldus Nelson Mandela. Een citaat dat naadloos aansluit op onze Kiwanis bedoeling.

De Cie Anders…, opgericht naar aanleiding van de Vrouwendag ’21, vraagt daarom om jullie hulp. Omdat we het samen willen doen, anders.
Om onze gezamenlijke drijfveer, onze bedoeling, de kinderen die het nodig hebben, nu en in de toekomst duurzaam te kunnen ondersteunen, willen we Kiwanis aantrekkelijk laten zijn voor veel meer mensen. Ook voor onze bestaande leden, ongeacht het clubverband, ongeacht de Kiwanis beleving en invulling van een lidmaatschap.
Want naast ‘de bedoeling’ kan Kiwanis nog zoveel meer bieden. Verbinding, vriendschap, persoonlijke ontwikkeling…

Daarom willen we anders... Wendbaar bottom-up, want bij de clubs gebeurt het en zal het altijd gebeuren. De invulling, de organisatie kan effectiever, eigentijdser, slimmer, leuker. De clubs centraal. Het AB/DB en de Cie’s faciliteren.
We willen meer samenwerken. Samen plezier hebben. Leren van elkaar.

En bij dat laatste hebben we jullie hulp nodig. Binnenkort ontvangen jullie een persoonlijke uitnodiging voor een korte online Mentimeter enquête. Vijf bondige vragen, waarin we willen ophalen waar jullie behoefte ligt voor de toekomst, als lid, als club.
Zodat we samen tot een ontwerp, die optimaal is afgestemd op jullie wensen, zodat we door de tijd heen tot implementatie en uitvoering komen.
Uiteraard delen en betrekken we jullie bij uitkomsten en het vervolg, want het is jullie, ons verhaal. Het verhaal van alle leden van Kiwanis Nederland. Dank alvast voor jullie input, meedenken.

De Cie Anders… is een prachtige dwarsdoorsnede van betrokken NL Kiwanis. Jong, oud, man, vrouw, ervaren en iets minder ervaren, soms in een bestuurlijke rol, maar ook niet.
Wil je meer van ons weten en of je aansluiten? Neem contact met een van ons op.

Lindy Ward; Monique Kranenburg; Tanja van Sijp; Marian van Gestel; Fleur van Tol; Riek van der Harst; Marie-José Korsten; Machteld Bongenaar; Maaike Roosen; Rob van der Most; Sjoerd Timmermans; Rob J.M. Pöiesz; Jeroen van Dam; Christ van Oevelen; Jan Houwen; Wieger Kanters en Joop van Waas.

 

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.