Bedankt Kiwanis!

Bedankt Kiwanis!

Beste Kiwanis,

Afgelopen zaterdag waren we getuige van jullie bijzondere Kiwanis-jaarevent in het sfeervolle Archeon in Alphen aan de Rijn. Een goed verzorgde (en stralende) dag, met een interessant dagprogramma dat werd afgesloten met een gezellige borrel. Werkelijk waar een prachtig event, bedankt dat we hierbij aanwezig mochten zijn.

Daarnaast willen we u allen hartelijk bedanken voor de waanzinnige cheque van 1 miljoen euro die Monique van de Ven namens ons in ontvangst nam. Dit geweldige bedrag is een kroon op al uw inspanningen en acties, en heeft een grote impact in het wereldwijde (en zeer effectieve) Stop Tetanus-project. Heel veel dank, ook namens alle moeders en kinderen die u hiermee behoedt, of al heeft behoed voor de verschrikkelijke ziekte tetanus.

Omdat niet iedereen bij de overhandiging aanwezig kon zijn en we toch graag nog even met u willen stilstaan bij de fantastische inspanningen die u heeft geleverd in de afgelopen vijf jaar, sturen we u hierbij een digitaal bedankboekje over Stop Tetanus. We hopen dat u dit met trots en plezier zult bekijken.

Met hartelijke groet,

Mariska Burgstede
(Relatiemanager Bijzondere Giftgevers)

& Madelon Cabooter
( Manager afdeling Partnerships)

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.