BMC trofee

BMC trofee

Het is een prachtig gezicht als op zondag 7 juni a.s. mooie auto’s starten van klassiek tot modern. Dit jaar is de 15e keer dat de BMC Trofee plaats vindt. Het vertrekpunt is bij de NAM in Assen tussen 8.00 en 9.00 uur. Dus vroeg opstaan en genieten. De finish wordt nog later bekend gemaakt, maar vindt plaats op een gezellige en unieke locatie. Inmiddels zijn er ruim 80 equipes die definitief ingeschreven zijn. Er zijn maximaal 115 plaatsen, dus er kunnen nog meer enthousiaste autoliefhebbers meedoen.

De BMC Trofee wordt georganiseerd door de Kiwanisclub die als belangrijkste doel heeft een steentje bij te dragen aan het welzijn van kinderen. De Kiwanisclub in Assen is onderdeel van de wereldwijde organisatie Kiwanis. Kiwanis international is dit jaar 100 jaar oud en heeft als doel de ziekte tetanus in samenwerking met UNICEF de wereld uit te helpen door voor minder dan 2 euro moeder en kind te vaccineren, www.stoptetanus.nl . Dit is al in 35 landen gelukt.
Dit doel is gekoppeld aan de 15e BMC Trofee, www.bmctrofee.nl . Dankzij de BMC organisatie, de sponsoren en deelnemers wordt een royale opbrengst verwacht ten gunste van de Stop Tetanus actie.


Op de genoemde websites en in de bijlagen vindt u nog wat achtergronden over de rally en het doel, een nieuwsbrief en de inschrijvingsbrief.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.