Bridgedrive Kiwanis Club Almere

Bridgedrive Kiwanis Club Almere

Bridge4Life

ZATERDAG 8 JUNI 2013: BRIDGE4LIFE


Wat is Bridge4Life?
Bridge4Life is een viertallen bridgetoernooi voor bedrijven in de regio Almere, waarvan de opbrengst ten goede komt aan een goed doel. In 2013 is dat het STOP Tetanus project van Kiwanis International in samenwerking Unicef. Het toernooi wordt georganiseerd door Kiwanis Club Almere in samenwerking met deBedrijfskring Almere. Het toernooi is bedoeld voor zowel clubbridgers als thuisbridgers.

Wat is viertallen bridgen?
Viertallen is een wedstrijdvorm bij bridge waarbij twee teams die elk uit twee paren bestaan tegen elkaar spelen. Een
volledige viertallenwedstrijd bestaat uit twee helften, waarbij beide paren van elk team tegen elkaar
uitkomen. Omdat per helft aan beide tafels dezelfde spellen worden gespeeld is het mogelijk de resultaten
van de twee teams met elkaar te vergelijken. Hier treft u meer uitleg aan.

Hoe is Bridge4Life georganiseerd?
Bedrijven kunnen zich inschrijven met één of meerdere teams bestaande uit 4 bridgers. Bij voorkeur komen die bridgers uit het bedrijf zelf, maar het is ook mogelijk relaties van het bedrijf te laten deelnemen.
De verschillende viertallen nemen het in het toernooi tegen elkaar op in een aantal ronden van afzonderlijke viertallen wedstrijden. Naarmate het toernooi vordert komen de sterkere teams tegen elkaar uit. Het team dat aan het einde van de dag de meeste matchpunten heeft wint de 1e prijs. Daarnaast zijn er prijzen voor bijzondere prestaties.

De locatie
Het bridgetoernooi vindt plaats in het Sportgebouw Annapark. Hierin is gevestigd een zalencentrum, waarvan een aantal bridgeclubs in Almere regulier gebruik maken. Het Sportgebouw Almere is gevestigd aan de Sas van Gentlaan 10, 1325 CT Almere. Klik hier voor een routebeschrijving.

Samenwerking
Het toernooi wordt door Kiwanis Club Almere georganiseerd in samenwerking met de Bedrijfskring Almere. In een zakelijk-sportieve ambiance heeft u de gelegenheid uw collega's en zakenpartners op een andere wijze te leren kennen, contacten te leggen en te bestendigen. Het programma is zo samengesteld dat er volop gelegenheid is voor conversatie (over meer dan bridge).

Datum en programma
Het evenement vindt plaats op zaterdag 8 juni 2013 van 9.30 uur tot 17.30 uur.
Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:
09.00-09.45 uur Inschrijving, ontvangst met koffie en thee
09.45 uur Bridgers nemen plaats, welkomstwoord en toelichting programma
10.00-12.30 uur 1e ronde bridgetoernooi (met korte pauze)
12.30-14.00 uur Lunch
14.00-17.00 uur 2e ronde bridgetoernooi (met korte pauze)
17.00-18.00 uur Prijsuitreiking en borrel

Kosten
De kosten bedragen € 300,00 per viertal. Dit bedrag is inclusief lunch en een aantal consumpties. U ontvangt een factuur en een bevestiging van deelname van Kiwanis Club Almere.
Nb: aanmelding verplicht tot betaling, ook bij afwezigheid!

Aanmelden/inschrijven
Via de site van de VBA kunt u zich inschrijven voor Bridge4Life 2013. Ook telefonisch aanmelding is mogelijk via Cor den Uyl (06-51260382) of Gerard Jansen (06-31682647)van Kiwanis Club Almere. Hier kunt ook terecht voor meer informatie over het evenement. U kunt ook een e-mail sturen naar Gerard Jansen (gtmjansen@lijbrandt.nl).

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.