De jeugdige mantelzorger een dag in het zonnetje gezet

De jeugdige mantelzorger een dag in het zonnetje gezet

Ontspanning en plezier voor onze jonge helden

Op 5 juni organiseerde Kiwanis Naarden in samenwerking met Versa Welzijn een speciaal uitje voor vijftien jonge mantelzorgers in het kader van 'De week van de Jonge Mantelzorger'. Deze dag stond geheel in het teken van ontspanning en plezier voor deze jongeren die dagelijks zorgen voor een familielid.

De dag begon met een gezellige bowlingsessie. De jonge mantelzorgers konden even al hun zorgen opzij zetten en genieten van een sportieve activiteit. Het bowlen zorgde voor veel gelach en competitie, waarbij zij zichtbaar genoten van de ontspanning en het samenzijn.

Terwijl de jongeren aan het bowlen waren, werd in De Plataan in Naarden een uitgebreid Iraans en Turks buffet voorbereid. Dit buffet werd verzorgd onder leiding twee topkoks van Versa Welzijn, die samen met de Kiwanisleden met veel passie en vakmanschap een heerlijke buffet maaltijd samenstelden. 

Na het bowlen werden de jongeren naar De Plataan gebracht, waar zij met open armen en een feestelijk buffet werden ontvangen. De prachtige opmaak en de heerlijke smaken van de gerechten zorgden voor een ware culinaire beleving. De jonge mantelzorgers werden even in de watten gelegd en konden genieten van een ontspannen en zorgeloze avond.

De dag was een groot succes. De jongeren waren zichtbaar blij en dankbaar voor de aandacht en het plezier dat zij deze dag hebben mogen ervaren. Voor Kiwanis Naarden en Versa Welzijn was dit precies waar het om ging: jonge mantelzorgers even laten ontspannen en genieten, weg van hun dagelijkse verantwoordelijkheden.

Deze dag heeft opnieuw het belang benadrukt van het ondersteunen en waarderen van jonge mantelzorgers, die vaak onzichtbaar maar onmisbaar zijn binnen vele huishoudens.

Al met al een mooie samenwerking tussen Kiwanis Naarden, Versa Welzijn, De Plataan Naarden en natuurlijk de jonge mantelzorger. 

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.