De Kiwanis Rivierenland Rally 2015 is een GROOT succes!

De Kiwanis Rivierenland Rally 2015 is een GROOT succes!

De 6de editie Rivierenland Rally 2015 van Kiwanis Tiel op zondag 4 oktober is een groot succes geworden met mooi weer een opbrengst voor de goede doelen van Euro 10.000,00!

Al vroeg in de morgen verzamelde 69 equipes bij de Stapelbakker van het Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt te Beesd. Na de briefing startten vanaf 11:00 uur alle equipes na elkaar voor een mooie route door de Westelijke Betuwe, met tussenstops in Kapel Avezaath voor een lunch bij Huize Poelzicht, een stop bij Audi De Waal te Geldermalsen en werd een ijsje gegeten bij Lic te Beesd. Nadat de auto's de laatste kilometers hadden afgelegd was de finish bij de Hooge Schuur van Heerlijkheid Mariënwaerdt. De winnaar van de Rivierenland Rally 2015 is de equipe Panas van Frank en Irma Tetteroo met de auto BMW Z4. Bij de veiling zijn mooie kavels geveild, waarbij EB-personeelsdiensten als hoofdsponsor en deelnemer aan de Dakar 2016 een rit in haar Dakar-rally-auto heeft laten veilen.

De opbrengst van de equipes, de veiling, de donaties en sponsorbijdragen leverde Euro 10.000,00 op voor de 3 goede doelen Stop Tetanus Project, Stichting Heartbeat en het Toon Hermans Huis, die Kiwanis Tiel gekozen heeft te ondersteunen.

Kiwanis Tiel bedankt alle mensen, bedrijven en instellingen die de Rivierenland Rally 2015 mogelijk hebben gemaakt.

Foto: Venster Fotografie

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.