Det Verhoeven Gouverneur elect van Kiwanis Nederland

Det Verhoeven Gouverneur elect van Kiwanis Nederland

Tijdens het landelijk congres van Kiwanis Nederland is op 17 september Det Verhoeven uit Venray verkozen tot Gouverneur elect van Kiwanis Nederland. Dit betekent dat zij met ingang van september 2017 de hoogste functie van Kiwanis Nederland gaat vervullen.

Det heeft een groot Kiwanis hart en heeft 13 jaar geleden Kiwanis Club de Rooyse Ladies opgericht. De club telt vandaag de dag 25 enthousiaste dames. Det is president geweest van deze club en zeer actief betrokken in allerlei commissies. Recentelijk is ze twee jaar Luitenant Gouverneur geweest van onze divisie en het afgelopen jaar heeft ze in de strategische commissie van Kiwanis Nederland gezeten.

Fundraising

Kiwanis Club de Rooyse Ladies organiseert op donderdagavond 13 oktober aanstaande voor de derde maal een filmavond. Dit keer met als thema ‘Voeding waar je brein van smult’. De filmavond met een heerlijk 3-gangen diner vindt plaats bij pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray en duurt van 18.30 tot ongeveer 23.00 uur. Kaartjes kosten € 42,50 per stuk (inclusief de drank).

De opbrengst van de avond gaat volledig naar het goede doel ‘De Speelgoedbank Venray’. De Speelgoedbank verzamelt overtollig en goed speelgoed en stelt dit beschikbaar aan gezinnen met kinderen van 0 tot 12 jaar die vanwege hun economische situatie niet in staat zijn om speelgoed te kopen.

De kaartverkoop loopt via de website www.kiwanisderooyseladies.nl.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.